E ardhmja e paketimit

Petë eko-miqësore

Ricikloni petë

Petë pengesë

Lexo më shumë

Shkoni poshtë për të parë më shumë

Laminating
Laminating
Laminating
Laminating
Prodhime

Produktet tona

vakum-folii

SNACK

SNACK

Mundësia e mbrojtjes shtesë të produktit nga oksigjeni ose lagështia. Nga variantet me polipropilen të metalizuar, ku dizajni merr shkëlqimin e plotë, deri te polipropileni i tejdukshëm ose i matur, ku letra e ëmbël e bën paketimin ekskluzivisht.
vakum-folii

LABELET N A ROLL

LABELET N A ROLL

Etiketa në një listë për pije, për etiketa të automatizuara dhe të shpejta, në trashësi dhe lloje të ndryshme të materialeve, për të rritur efektin vizual të produktit në një nivel të ri, më të lartë.
vakum-folii

SHTYPJA E SIGURIS

SHTYPJA E SIGURIS

Nëse siguria është përparësia juaj e shtypjes, Shtypshkronja jonë është partneri juaj i përsosur. Qëllimi ynë është t'ju ofrojmë një standard të lartë sigurie kur shtypni dokumente me dizajne novatore
vakum-folii

VAKUM FOLIA

VAKUM FOLIA - MAP FOLIA BARIERE

Prodhimet e ndryshme të cilat kërkojnë mbrojtje adekuate nga prezenca e ajrit kanë nevojë për vakuim, kurse nvarësisht nga prodhimi dhe destinimi, të mundëshme janë disa kombinime të folive, në dy ose tre shtresa, me ose pa alumin ose poliamid.
vakum-folii

USHQIM I NGRIRË

USHQIM I NGRIRË

Folia duhet të duroj manipulimin e prodhimit të ngrirë dhe të furnizojë mbrojtje nga hyrja e aromave të jashtme. Nvarësisht nga prodhimi i cili paketohet, afati i tij i zgjatjes dhe lloji i pakerkës, përdoren kombinime të polipropilenit ose poliester me polietilen. Shtresa e fundit e metalizuar prap e thekson dizajnin dhe e dallon prodhimin nga të tjerët të konkurencës.
vakum-folii

PAKETIM VEÇ E VEÇ

PAKETIM VEÇ E VEÇ

Prodhoni bonbone ose karamela?! Nevojitet paketim veç e veç i secilit nga këto prodhime, që të mbrohet prodhimi nga ndotja. Për pakerë me shpejtësi të madhe, kemi në disponim lloje të ndryshme të materijaleve. Pjesë e pa rrethuar duke mbështjellur veç e veç bonbonet ose karamelet. Gjithashtu edhe duke paketuar goma përtypse.
vakum-folii

ETIKETA VETNGJITËSE

ETIKETA VETNGJITËSE

Shtypi në llojet e ndryshme të materijaleve vetngjitëse, me bazë të ndryshme, maksimalisht deri 8 ngjyra, me mundësi për shtypje në njërën ngjyrë të ngjitëses ose bazës, si dhe me mundësi për të aplikuar prarim të ftohtë.
vakum-folii

SHTYPI OFSET

SHTYPI OFSET

4 офсет машини за печат. Формат на печат Б1 и Б2.
Печат до 7 бои + нанос на мат лак и 100% инспекција на печат.
Печатење на секаков вид на хартија со дебелина од 40гр до 400гр.
Капацитет 14000 табаци за 1 час.
vakum-folii

MATERIJAL REKLAMUES

MATERIJAL REKLAMUES

Ofrojmë spektrin e gjerë të mundësive për shtypje të materijaleve reklamore të cilat do ti kënaqin nevojat Tuaja për marketing.
Laminatiing
arritjet e kompanisë

ARRITJET TONA

76

vjet përvojë

6850

partnerët

25+

vendet e eksportit

180

punonjësit

KONSUMATORË

KONSUMATORË

Mapa
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Lidl
Certifikatat

Certifikatat