Produktet tona

Prodhime

Produktet tona

vakum-folii

FOLIA ALUMINE

FOLIA ALUMINE

Ato janë tradicionale, tani për tani të pazëvendësueshme në mbrojtjen e produktit tuaj. Duke pasur mundësinë e ngjitjes në disa lloje sipërfaqesh, siç janë PP, PS, PET etj.
vakum-folii

VAKUM FOLIA

VAKUM FOLIA - MAP FOLIA BARIERE

Prodhimet e ndryshme të cilat kërkojnë mbrojtje adekuate nga prezenca e ajrit kanë nevojë për vakuim, kurse nvarësisht nga prodhimi dhe destinimi, të mundëshme janë disa kombinime të folive, në dy ose tre shtresa, me ose pa alumin ose poliamid.
vakum-folii

USHQIM I NGRIRË

USHQIM I NGRIRË

Folia duhet të duroj manipulimin e prodhimit të ngrirë dhe të furnizojë mbrojtje nga hyrja e aromave të jashtme. Nvarësisht nga prodhimi i cili paketohet, afati i tij i zgjatjes dhe lloji i pakerkës, përdoren kombinime të polipropilenit ose poliester me polietilen. Shtresa e fundit e metalizuar prap e thekson dizajnin dhe e dallon prodhimin nga të tjerët të konkurencës.
vakum-folii

FOLI SHUMËSHTRESORE

FOLI SHUMËSHTRESORE

Mbrojtja e prodhimit, si dhe pamja solide e prodhimit të paketuar në rraftet, inponojnë përdorimin e folive shumështresore. Kombinimet nvaren nga lloji i prodhimeve, mbrojtja të cilën ai prodhim e kërkon, dizajni e tj.
vakum-folii

SNACK

SNACK

Mundësia e mbrojtjes shtesë të produktit nga oksigjeni ose lagështia. Nga variantet me polipropilen të metalizuar, ku dizajni merr shkëlqimin e plotë, deri te polipropileni i tejdukshëm ose i matur, ku letra e ëmbël e bën paketimin ekskluzivisht.
vakum-folii

PALLOMA TË LAGTA

PALLOMA TË LAGTA

Gjithsesi, e nevojshme është ta ruajnë aromën dhe lagështinë ashtu sikurse të jenë sot të paketuara. Por edhe folia t'i durojë hemikalet që përdoren në këtë industri.
vakum-folii

ETIKETA VETNGJITËSE

ETIKETA VETNGJITËSE

Shtypi në llojet e ndryshme të materijaleve vetngjitëse, me bazë të ndryshme, maksimalisht deri 8 ngjyra, me mundësi për shtypje në njërën ngjyrë të ngjitëses ose bazës, si dhe me mundësi për të aplikuar prarim të ftohtë.
vakum-folii

MAP FOLIA BARIERE

MAP FOLIA BARIERE

Prodhimet e ndryshme të cilat kërkojnë mbrojtje adekuate nga prezenca e ajrit kanë nevojë për vakuim, kurse nvarësisht nga prodhimi dhe destinimi, të mundëshme janë disa kombinime të folive, në dy ose tre shtresa, me ose pa alumin ose poliamid.
vakum-folii

PASTA & RISE

PASTA & RISE

Ky është një nga produktet tona standarde. Kombinimi i materialeve është zgjedhur me kujdes, kështu që do t'i japë paketimit tuaj forcë dhe qëndrueshmëri të përshtatshme në manipulimin pas paketimit.
vakum-folii

LABELET N A ROLL

Etiketa në një listë për pije, për etiketa të automatizuara dhe të shpejta, në trashësi dhe lloje të ndryshme të materialeve, për të rritur efektin vizual të produktit në një nivel të ri, më të lartë.
vakum-folii

PAKETIM VEÇ E VEÇ

PAKETIM VEÇ E VEÇ

Prodhoni bonbone ose karamela?! Nevojitet paketim veç e veç i secilit nga këto prodhime, që të mbrohet prodhimi nga ndotja. Për pakerë me shpejtësi të madhe, kemi në disponim lloje të ndryshme të materijaleve. Pjesë e pa rrethuar duke mbështjellur veç e veç bonbonet ose karamelet. Gjithashtu edhe duke paketuar goma përtypse.
vakum-folii

QESE ME NGJITËSE QENDRORE OSE MËNJANORE

QESE ME NGJITËSE QENDRORE OSE MËNJANORE

Mbasi folia do të jetë e shtypur dhe e laminuar, ne ju ofrojmë edhe prodhimin e qeseve , nese ajo është paramendimi i klientëve tanë. Prodhojmë qese me madhësi dhe ngjyrë të ndryshme, të cilat e ndihmojnë vazhdimin e afatit të zgjatjes të prodhimit.
vakum-folii

SHUM & STUCK

SHUM & STUCK

Nëse etiketa juaj është nga një model i vjetër, por ju doni një etiketë jo letre, por nga një polipropileni, ne ofrojmë një zgjidhje. Ju nuk keni pse të zëvendësoni etiketën tuaj me pajisje të reja, të shtrenjta, thjesht ndryshoni materialin që po shtypni.
vakum-folii

SHTYPI OFSET

SHTYPI OFSET

4 офсет машини за печат. Формат на печат Б1 и Б2.
Печат до 7 бои + нанос на мат лак и 100% инспекција на печат.
Печатење на секаков вид на хартија со дебелина од 40гр до 400гр.
Капацитет 14000 табаци за 1 час.
vakum-folii

MATERIJAL REKLAMUES

MATERIJAL REKLAMUES

Ofrojmë spektrin e gjerë të mundësive për shtypje të materijaleve reklamore të cilat do ti kënaqin nevojat Tuaja për marketing.